psikoteknik.com Things To Know Before You Buy

Wiki Article

Dernek ve vakıfile için K2 yetki belgesi almak istedik, Merkezi adreslerinin bulunduğu yerdeki ticaret odası veya ticaret ve sanayi odası veya esnaf ve sanatkârlar odası veya ziraat odasından birine kayıtlı olmaları şarttır deniyor. Bunların hiçbirisine kaydımız yok, alternatifi yok mudur?

Sağlık Raporu: Sağlık raporunuzda Göz ve Dahiliye uzmanlarının kaşelerinin bulunması önemlidir ve raporun tam teşekküllü bir hastaneden alınmış olması gerekmektedir.

Güncel Bilgiler: Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın resmi duyurularını ve güncel mevzuatı takip edin.

Sizler için detaylı olarak hazırladığımız Psikoteknik gerekli evraklar sayfasından detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Psikoteknik belgesi nasıl alınır sorusunun cevabı şu şekildedir; Psikoteknik belgesi almak isteyen sürücüler, ikamet ettikleri ilin, İl Sağlık Müdürlükleri tarafından yetkilendirilen kurumlarda bir dizi testten oluşan ve yaklaşık bir saat süren bir teste girerler. Adaylar examination sonrası aldıkları psikoteknik raporu ile birlikte özel veya devlete bağlı istenilen bir kuruluştan psikiyatri uzmanına muayene olmak zorundadırlar. Muayene sonrası bu raporlar Sağlık Müdürlüklerince onaylanır.

Psikoteknik değerlendirme süresi sixty dakikadır. Değerlendirme sonrasında psikiyatr muayenesi yapılmakta ve sonucunda psikoteknik belgesi düzenlenmektedir.

Bir taşıtın K2 yetki belgesine kaydedilebilmesi için yük taşıma niteliğinde olması ve ruhsatta cinsinin kamyon veya kamyonet olması gerekir.

Başarılı olduğunuz takdirde sınavın iki etabı olan görsel uygulama sınavına tabi tutulursunuz. Burada sorulan 3 sorudan en az 2 adet soruyu doğru olarak cevapladığınız takdirde sınavı başarılı bitirerek belge almaya hak kazanırsınız.

Psikoteknik Raporu: Psikoteknik check için yaklaşık one saatlik bir süreç gerekmektedir ve test sonucu Psikoteknik Merkezinin yönlendirdiği bir hastanede Psikiyatri tokat src onayı alınarak belgelendirilmelidir.

Ayrıca bu tepkilerin ne kadar sağlıklı olup olmadığını da uzman psikologlar eşliğinde gözlenmektedir. Bu inceleme sonucunda saptanan bu bilgiler ile eğer olumsuz tepki gösterme durumu olur veya olumsuz tepki göstermeye meyilli olan kişiler varsa onlara profesyonel şekilde bilgiler verilmektedir.

Psikoteknik raporu yalnızca Sağlık Bakanlığı onaylı kurumlarca verilmektedir. Bare minimum 1 saat bilgisayar destekli exam cihazında twelve aşamadan oluşan exam değerlendirmesi sonrasında psikolog tarafından rapor oluşturulur.

Şoför kartı belgesine sahip olabilmek için belirli koşulları yerine getirmeniz gerekmektedir. Bu koşullar şunlardır:

उपभोक्ता के स्वास्थ्य से जुड़ी प्राइवेसी पॉलिसी

Belgelerinizi bu dikkat noktalarına uygun bir şekilde hazırlayarak başvuru sürecinizi sağlıklı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Üyelik işleminizi başarıyla tamamladınız. Şimdi Şoför İBB Kartı alabilmek için TC Kimlik Numaranızı ve şifrenizi girerek sisteme giriş yapmalısınız. Bu bilgilerle sisteme giriş yaptıktan sonra Şoför Kartı başvurusu işlemlerinize devam edebilirsiniz.

Report this wiki page